Paanuretki 16.9.2007

Paanuretkeläiset lähdössä matkaan sunnuntaina 16.9.2007 Kerkkoon kyläkaupan pihalta kahden aikaan iltapäivällä. Sää oli retkelle sopiva: pilvistä, mutta ei kuitenkaan sadetta.

Paanuretkeläiset lähdössä matkaan sunnuntaina 16.9.2007 Kerkkoon kyläkaupan pihalta kahden aikaan iltapäivällä. Sää oli retkelle sopiva: pilvistä, mutta ei kuitenkaan sadetta.

Retkeläisiä Kerkkoosta Porvooseen vievän polun varrelta: kävelyn lomassa Anne Rihtniemi-Rauh kertoi maisemassa näkyvistä menneisyyden merkeistä.

Retkeläisiä Kerkkoosta Porvooseen vievän polun varrelta: kävelyn lomassa Anne Rihtniemi-Rauh kertoi maisemassa näkyvistä menneisyyden merkeistä.

Perillä! Kävelymatka kesti vähän vaille kaksi tuntia ja kaikki jaksoivat hyvin koko matkan. Pastori Katariina Kiilunen oli meitä vastassa Pikkukirkon luona ja piti kävelyn päätteeksi pienen hartaustilaisuuden.

Perillä! Kävelymatka kesti vähän vaille kaksi tuntia ja kaikki jaksoivat hyvin koko matkan. Pastori Katariina Kiilunen oli meitä vastassa Pikkukirkon luona ja piti kävelyn päätteeksi pienen hartaustilaisuuden.

Paanuretkeläiset taustalla Porvoon Tuomiokirkko, jonka katon uusiin paanuihin kerättiin kävelyretkellä rahaa - tällä porukalla kerätyillä rahoilla saadaan hankittua ainakin 18 paanua kattoon tarvittavista 40 000 paanusta.

Paanuretkeläiset taustalla Porvoon Tuomiokirkko, jonka katon uusiin paanuihin kerättiin kävelyretkellä rahaa – tällä porukalla kerätyillä rahoilla saadaan hankittua ainakin 18 paanua kattoon tarvittavista 40 000 paanusta.