Kerkkoon kyläyhdistys ry.

Kerkkoon kyläyhdistys ry. on rekisteröity vuonna 1998. Se jatkaa vuonna 1978 toimintansa aloittaneen kylätoimikunnan työtä. Kyläyhdistyksen tarkoituksena on edistää eri tavoin kylän viihtyvyyttä asuinpaikkana. Kyläyhdistys on mm. ottanut kantaa kylää koskeviin kaavoitus-, tie- ja ympäristöasioihin, puuttunut voimalinjojen suuntauksiin, vaikuttanut Kerkkoon kirjaston säilymiseen, hoitanut kylämaisemaa, kunnostanut polun Porvoosta Kerkkoon ulkoilumajalle ja ohjannut kyläsuunnitelman laadintaa.

Yhdessä muiden kylällä toimivien seurojen kanssa on järjestetty erilaisia tapahtumia kuten koko perheen talvisen ulkoilupäivät, kesätapahtumat ja syysmarkkinat. Vuonna 1999 kyläyhdistys aloitti iltapäiväkerhotoiminnan järjestämisen koulun 1.-2. luokan oppilaille. Nyt kerhon ylläpito on siirtynyt koulun vanhempainyhdistyksen vastuulle.

Kaikki kylän asukkaat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan toimintaan! Emme peri jäsenmaksuja, mutta halutessasi voit maksaa kannatusmaksun kyläyhdistyksen tilille FI41 4050 0010 0755 48. Kannatusmaksun suuruus on 5 € henkilöltä ja 50 € yhdistyksiltä ja yrityksiltä.

Yhdistyksen sääntöihin voit tutustua tarkemmin täällä.

kerkkokarttap